save the new generation

Året som nu är förbi: [[Vinter2011]]

Kategori: personligare

Januari 2011


Detta var en av mina absoluta favoritbilder ett tag, minns jag. Om jag får erkänna det själv så tycker jag fortfarande om min systers placering i bilden och jag avundas den lite suddiga armen som blir en fin kontrast till tomteblosset i hennes hand. Dock gjorde jag ett stort misstag i redigeringen. Snacka om underexponering. Bah.Experimenterade en del med färger och smink, vill jag minnas. Fotograferade med min tattiga but ohsobeloved pocketkamera canon ixus 100 IS. yah.
Januari var verkligen en månad proppfylld med inspiration. Kanske var det månaden jag tog som mest bilder under hela året, till och med. Så himla kul hade jag!

Februari 2011

Februari kom och jag levlade upp, införskaffade en Nikon D3100. Det blev smink och redigering som tidigare men jag hade inte många ideer.Vi åkte till kolmården med familjen och kameran fylldes med många djurbilder. Det var riktigt roligt faktiskt och några bilder blev nog helt okej. Lite brus dock...Annars chillade jag mest med kameran, fotograferade när det dök upp något bra. Det blev inte så många arrangerade fotostunder.

Mars 2011
Massor med naturbilder. Provade mig fram med loggor på bilderna också. Haha, inte så fint.
Fotograferade mycket tillsammans med Lisa Risberg, det var treflikgt!Annars blev det mycket till att sitta hemma och redigera bilder i olika program. Vilket resulterade i många sådana här bilder.. o.o

Allright, det var vintern. För att dra ut på denna årsresumé så tänker jag vara jobbig och ta våren, sommaren och hösten någon annan dag. HEH. Hejdå

Kommentarer


Kommentera inlägget här: