save the new generation

★ demotivational

Kategori: skojjigt

★ photo: sockersött

Kategori: inspiration★ hästinlägg #4 och #5

Kategori: words

Igår:
När jag skulle ta ut Musse ur hagen så märkte jag att han lyckat klia av sig sin flughuva så att den hängde över halva ansiktet. No problems, tänkte jag och satte den tillrätta.
Men när vi bundit upp honom märkte jag att flughuvan var väldigt blöt på ena sidan, drog av luvan och utforskade detta, och då hade hans ena öga svullnat upp som en ballong! Stackarn hade fått något insektsbett eller så.
Tog det extremt lugnt när vi red, utan stigbyglar och lite trav men bara på raksträckor.
Efter ridturen så märkte jag att han hade tappat höger sko på bakbenet. Toppen.
Freakade lite och letade runt på marken efter skon. Som om han hade tappat den där! Yeah right. Sedan släppte vi in honom i hagen, finns ju inget annat att göra, och som pricken över i så gick övertråden i grinden sönder. Så yea, bara att fixa den i mörkret. Bytte Musses flugskydd till ett med bara sånna där trådar som hänger ner, och inte ett heltäckande, så att det inte ska skava mot det svullna ögat. Mucho bra.

Idag:
Fick tag i en kontaktperson från ljungskile ridklubb, de sa att jag inte fick rida Musse mer. De försöker få tag i hovslagare, men i värsta fall får vi vänta tills på måndag </3

Idag så hade svullnaden på ögat nästan försvunnit, men lät honom ha kvar det halvtäckande skyddet. Han fick stå idag, men pysslade om honom en lång stund i hagen. Lekte lite med honom också, en del av The Friendly Game. Skoj!
Imorgon blir det nog en skogspromenad utan ryttare. !

★ hästinlägg #3

Kategori: words

Goddag!
Idag blev det bara barbackatur, fast inte bara skritt.. Vi tog en runda i skogen, riktigt fin väg, lite klättring och klaffsa runt i lera, hästarna verkade trivas, framåtriktade öron och frustningar ekade bland träden! Haha poetiskt.
Musse var småjobbig ungefär i mitten av turen, men ändå mycket lättare att hantera än igår! Lite vändningar blev det ju men ah, jag tror faktiskt att det bara blir bättre och bättre i takt med att han lär känna omgivningarna här... Alltså, det är ju typ tredje dagen han bor här! :D

Det fick bli ett kort inlägg, men jag är dödstrött DD:


bild från dag 1

★ Hästinlägg #2

Kategori: words

Hejsan! Idag red jag ut en runda med Musse igen, sadel denna gångeeeeeen. Hade Minna joggandes bredvid med min hund Santo och hennes familjs hund, Zimba. På det stora hela är jag ganska nöjd med ritten, förutom att Musse var vääääääldigt jobbig i början. Ville vända typ varannan meter, Minna fick leda mig långa sträckor och jag var tvungen att hoppa av och leda själv en gång (Minna hade fullt upp med hundarna).
Sedan, efter att korsat vägen och en bro osv, gått en bit alltså, satt jag upp igen (för övrigt så gick det bättre att hantera honom från marken, tror att han känner trygghet från en ledare, eller jag vet inte? Dx). När jag satt upp krånglade han lite, men Minna ledde mig några fler meter (känner mig som en nybörjare osv...) och sedan travade jag en bit, uppför en backe, och då skötte han sig bra igen. Sedan blev han bråkig typ två gånger till under ritten, men vi klarade det och jag behövde inte sitta av eller så. Sista gången han började vända så behövde jag inte alls Minnas hjälp. Jag hoppas på att det mest var en engångsförteelse för att han inte gått där förut, var orolig och att han inte hade något hästsällskap. De som hyrde Musse perioden innan mig sa att han kunde vara lite ''harig''..
Men iallafall, till den ljusa delen av ridturen. De stunderna han höll sig lugn skötte han sig väääääääldigt bra, han piggnade till lite på galoppsträckan och fick sträcka ut, liite svårt att hålla in honom, haha men grymt skön häst. Sedan har jag märkt att han har rätt go skritt också! 8D Tummen upp för det.
Imorgon kväll blir det en barbacka skrittur med hästsällskap, och på morgonen rider vi nog ut också. Haha vi får la se. Hoppas verkligen det funkar bättre imorgon. Men imorgon skippar vi hundarna. :D
Och det här med 0 hästsällskap på uteritterna, ah hästen han står med, grannens häst, är inte skodd.. Därför blir det bara skritturer med hästsällskap. Men men, bättre än ingenting.


kåmpizar

★ hästinlägg

Kategori: words

växeln hallå hallå hallå

Idag hämtade vi Mussemannen! Det tog lång tid att lasta på honom, han ville inte aalls sätta foten i transporten, men efter att jag, gunilla och pappa kämpat en stund så gick det fint!
Avlastningen gick strålande, han trippade av och drog mot närmaste dike för att äta, jag gick runt med honom lite på grusvägen nedanför huset så att han fick stressa av sig och kolla sig lite omkring, allt bara flöt på!
Ihopsläppet med hästarna var helt okej det med, Isabella, grannen som äger Spöket som står med Musse, fick ta ansvar för Spöket och flytta honom lite så att han inte kastade sig emot Musse när han klev in i hagen eftersom, ja, jag som leder honom kan bli skadad eller klämd, de kan trassla in sig i stängslet, et.c.
Sedan fick de vara ifred några timmar, men typ klockan 11 på kvällen så tog jag och Minna ut honom ett tag, tog en riktigt kort skrittur så att han fick komma ut lite och se sig omkring, barbacka då.

(Fast jag kunde inte låta bli att ta en kort trav efter halva vägen, asgrymt! Riktigt skön barbackarygg har han, väldigt lätt att sitta kvar på i traven!)

Nu står gentlemännen och glufsar i sig massa gräees i hagen, nice. Imorgon blir det en längre tur, fast denna gången med det sadel. Iallafall första gången vi rider den vägen vi kommer rida imorgon... Musse hoppade till flera gånger idag när vi red, jag var värsta oförberedd! Inte ok D: Men ah, i fortsättningen blir det väll barbacka i guess, bara en gång i sadel för att lära känna honom ordentligt, you know, få in de rätta takterna i galopp och trav så att jag sedan känner mig riktigt säker utan sadel!

Yeh, någon som orkade läsa hela inlägget? CREDS TILL DIG SOM LÄSER DETTA ISÅFALL, lolololololol

★ awesomeness på hög nivå

Kategori: personligare

Goddag!
Glömde kanske berätta, från och med imorgon blir det nog dålig uppdatering här, och det kommer det vara i ca tre veckor här framöver. Anledningen är att jag ska hyra sommarhäst imorgon! WOHO! Så tomorrow typ klockan 5 så lastar vi på Musse på släpet.


Musse <- klicka och bläddra ner på sidan

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOO!!!

★ monster monster monster

Kategori: photo

Jag har kanske glömt att berätta att vi har gäster hemma hos oss just nu? En kompis till pappa och hans familj bor här i en vecka. De har en dotter, Minna, 97 precis som jag, käckt va? Ah, iallafall så tog vi lite bilder, och med Minnas tillstånd laddar jag upp de här, riktiga guldklimpar:

★ allright now fellows, what's cooler than be a cool? - icecool

Kategori: music


Marina & the Diamonds - Numb


The National - Exile Wilify

★ hey, you

Kategori: inspiration


★ bonjour!!

Kategori: inspiration

★ and all the people hurried very fast and no one ever smiled

Kategori: photo

Hejhej.
Idag har jag varit lite (mycket) ego och tagit ett par självporträtt.
Ah, det var riktigt svårt eftersom man.. Gör allting själv. Man ser ju inte genom sökaren eftersom man står framför kameran och dessutom lyckas jag alltid rikta linsen alldeles för långt ner ._.
Yea, men NÅGRA bilder blev helt okej iallafall! Typ 4 av 10.. Eller 4 av 15.. ah

Men dagens bilder blir inte BARA på mig, utan lite blandat, bilder som har blivit kvar helt enkelt! Behöver rensa ur bildmapparna..


gammal bild, fick inspiration ur boken ''jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket'' med gunnar ardelius. brå bok!

haha skön hund jag har.

hoppsan, här dök det upp en egobild. och NEJ, jag är inte naken på överkroppen på bilden. har ett ärmlöst linne men det syns inte och det ser lite fail ut

lite småsöt va?

åååååååååh vad tjockt. jaja. uuuuuuuh.

awesome bild. tagen med webcam!

min stiliga syster. härlig bild men det hade kunnat vara några procent mindre skugga i ansiktet :@

Nu oooooooooooooooooooooooooooorkar jag inte med fler bilder, måstemåste sova, klockan är tio i fyra på natten.. Jag har någon slags tvångstanke, måste alltid städa mitt rum innan jag går och lägger mig.. sjukt va? jaja, nu är det städat och fint och jag är skittrött!

★ well that all depends

Kategori: mixat

Heeey
snart kommer felicia holm, min kära granne, hit, vi ska typ..bada
WOHO
yea då vet ni.

riiiiiiktigt ... hm, skön låt! men själva låten börjar ca 30 sekunder in på klippet.

★ i love comedies

Kategori: skojjigt


wtf?!

HAAAAAAAAHA sött...


liiite förvirrat D:


den här är gammal, men ändå :o


Hah! 8D

★ so go downtown

Kategori: personligare


fin collage, heh heh

Sticker till Lisa Karlssons place nu, syns imorgon!

★ i felt the london sky

Kategori: personligare


EHEHEHEHHE
HEJSAN. Idag har jag varit ute i vida världen med familjen! Haha, no, just kidding, vi åkte till trollhättan och shoppade :D:D LOL★ photos in b/w

Kategori: inspiration


★ det avslöjas hur det gick med mössen

Kategori: inspiration


försökte vara lite kreativ så här på morgonkvisten

Hejsan smo meniskor
Jag har tråkigt :d

★ john lennon är en pretty amazing prick

Kategori: music


★ give them something to die for!

Kategori: personligare


Bild ur arkivet
Hejsan. Kort update!
Idag har jag:
♥ Planterat massa olika ört- växter
♥ Städat i rummet
♥ Badat
♥ Badat
♥ Badat
♥ Kåwlatt po film :D:D

Så ja, hejsan jag lever typ fortfarande

★ inspiration by gifs

Kategori: inspiration
a l e x a n d e r . e b e r t

★ där stod det en filurfigur och såg lite lurelilurig ut

Kategori: photomassa gamla bilder, halleluja, skönt att äntligen få dem uppladdade!

★ det tog lång tid, men...

Kategori: words

... Nu har jag äntligen uppdaterat under fliken 'om mig'.
Kika lite? Klicka på '':: om mig'' uppe i menyn!
High 5 på det!
Höga femman på det!
YEAH!

★ livet som en sko

Kategori: personligare

1 vecka sedan jag skrev här, omg omg such a wonderful surprise!

Yes, jag har varit i sommarstugan, sånivet, hippt va? Nej.


här är jag och min hatt som för övrigt är vacker som en sommardag, woop woop

Så, då var det uppdaterat här igen, skojskojskojskojskoj, vi ses kanske senare friendz