save the new generation

I wonder when it will be developed. ~

Kategori:

Nämen godkväll!
Ska alldeles strax springa in i duschen och sedan färga håret. Det ska bli svaaaaaart igen.
Sedan ska jag väll bara softa med en tidning.. Mår bättre så Fisen kanske kommer hit imorgon.

Här får ni en sötsötsöt bild på sötasötasöta Santo när han var valp:

Hej suddig!

Ha det.
/Feliciaa

Var dag är som en gyllene skål, till brädden fylld med vin. ~

Kategori:

¡Hola!
Här får ni lite gamla bilder jag hittade nu imorse:

(''på den tiden'' fotade jag bara med min mobilkamera så bilderna är väldigt dåliga.)

Haha vad söt. Santo i sommarstugan, år 2009(?)

Dulcinea (våran gamla hund.. R.I.P.) och förrförra året(?)

Jag.. Haha, störd bild! År 2008/09? :s

En till lite halvmobbad bild på mig.

Åååh! Liten Elvira och Santo som valp :D

Haha usch vilken bild. Jag+Santo+Amanda (Felicia Edstams hund)
För kanske 2 år sedan? 3? ingen aning.Det får räcka så med bilder sålänge :D
Usch, mår inte bra, det surrar i huvudet som in i ******* och jag har jätteont i magen. INTEOKEJ när det är halloweenkväll i stallet samma dag! Skittråkigt.

Jaja, får väll bita ihop och vänta tills.. nästa år -.-

/Feliciaa

Try to understand. ~

Kategori:


GODNATT säger tjejen på bilden.
/Feliciaa

Vrål säger magen. SHUT UP! svarar jag. ~

Kategori:

Men tjenis igen!
Korkade jag hade helt glömt bort 'Dagens minne' idag så jag tänkte att nu jävlar ska jag gottgöra er. Idag laddar jag upp TVÅ dagens minne-bilder bara för det!

Så varsågoooood:


Aaaaw, Santo när han var liten och ullig!
Skitdålig bild, men who cares? Världens sötaste valp på bilden ju.


Eeeen till bild bara på honom..


Och sedan dagens Andra minne:

.. När man ändå är inne på söta saker som inte växt upp än:

Min lillasyster när hon var jätteliten! Haha. Kanske inte så roligt
för er att se, men.. Hade dåligt med fantasi bara till ett annat minne ;)

Men nu ska jag äta hemmagjord Lasagne (gjort den själv faktiskt!! :d)

så.. chao

/Feliciaa

Den övergivna dockan

Kategori:

Med de orden slutade dockan att prata och återgick till att vara en docka.
Jodie kom plötsligt att tänka på Tyra, som låg där ensam och bekymmerslös i sin säng. Hon reste sig genast upp och började jogga tillbaka till huset. Hon tänkte på dockans tjänst, vilket hon inte såg fram emot. Dockan hade inte kommit med något bra alls, och helst ville hon klippa Emily i småbitar och spola ner dockan i toaletten. Men hon visste vilka krafter dockan besatt och vågade då inte göra något med dockan. Hon skulle få betala det hon hittat på, på ett eller annat sätt.
Tyra låg kvar i sin säng. Jodie drog upp täcket till Tyras haka och klappade henne kärleksfullt på kinden. Hon rös till när hon märkte att hennes hand hade blod på sig, och nu hade färgat Tyras kind röd.
När Jodie gick förbi hennes mammas sovrum stängde hon dörren utan att titta in i rummet. Hon var orolig för vad som skulle hända nu, på Tyras reaktion när hon märkte att mamman var död och vad Jodie skulle säga. Vart Tyra och Jodie nu skulle bo. Antagligen hos en fosterfamilj, Jodie på ett mentalsjukhus. De skulle säkert aldrig få träffa varandra igen. Det var kanske lika bra det, så att Jodie aldrig skulle skada någon av sina familjemedlemmar igen. De senaste månaderna var suddiga, men hon kommer ihåg de gångerna hon skrikit åt sin mamma och slagit Tyra. Det var nog dockan som sagt åt henne att göra det, tänkte Jodie när hon lade sig i sin säng och drog upp täcket till hakan. Hon var förkrossad och visste inte vad hon skulle göra åt smärtan hon kände inombords. Ångesten inför imorgon när Tyra skulle vakna och upptäcka sin döda mamma och skuldkänslorna. Hur kunde hon vara ett sånt monster? Hur kunde en docka vara ett sånt monster?

Tillslut lyckades hon i alla fall somna. När Jodie nästa morgon vaknade så hade någon knutit fast hennes armar och ben i varandra. Jodie förstod ingenting, vad händer och vart är hon? Hade Tyra vaknat och varför ligger hon fastbunden?

Efter några sekunder hade hon förstått att det var vinden hon låg på, även fast hon aldrig var där så kände hon igen sakerna som stod längs väggarna och den lilla glödlampan i taket.
Mitt i hennes funderingar dök Emily upp. Dockan kunde nu, uppenbarligen, stå upp själv.

Jodie.. Jag sa att jag skulle göra dig en tjänst. Men denna tjänst är också lite som ett straff för vad du gjorde igår.

’‘Men du sa åt mig att mörda mamma!’’ protesterade Jodie och hennes redan rödgråtna ögon fylldes av tårar. Hon fick blinka flera gånger för att kunna se ordentligt igen.

Avbryt inte! Vrålade dockan. Jag sa åt dig att mörda Anita, ja, men jag sa aldrig på vilket sätt. Du valde det smärtsammaste sättet, och nu ska jag låta dig betala för det. Jag ska döda dig på samma sätt som du dödat din mor, din usling.

Jodie blev riktigt förbannad. Dockan hade lurat henne. Sedan gick det upp för henne vad som skulle hända. Hon skulle dö, ligga där utan känslor och inte finnas. Antagligen skulle hon komma till helvetet. Tyra skulle bli ensam på jorden, utan någon som skulle ta hand om henne. Antagligen flyttad till någon trevlig fosterfamilj. Det är bättre än att bli fast här med mig, tänkte Jodie.

Dockan lyfte den stora kniven, samma kniv som dödade Jodies mamma. Kniven var full av torkat blod. Jodie rös när hon kände den kalla metallen mot sin hals. Dockan tryckte den allt hårdare samtidigt som hon skrattade hjärtlöst.

Fortsättning följer...

When I lose my selfcontroll ~

Kategori:Åååh, vaknade och var bara på jättegott humör!
Det är höstlov i en vecka nu och jag ska bara få sova uuuuut.

HAHA, ååh vad störande!
Mamma ba: Fellie, du kan väll diska lite?Det är inte så mycket disk,
bara två tallrikar ungefär..
Jag kommer in i köket. Där står ett helt berg med disk -.-
Haha, typiskt våran familj att överdriva.. eller underdriva..

/Feliciaa

You've lost that lovely feeling. ~

Kategori:

Godnatt, måste stänga av nu och eftersom jag har gått upp skittidigt och inte fått sova ut på över 2 veckor!
Nu ska jag bara ramla i säng och snarka järnet, haha :)

Ses imorgon!
/Feliciaa

When I said I love you, I didnt mean as a friend loves another friend. ~

Kategori:

Hej hej hallå!
Sitter och smaskar på lite godis och bara njuter av tanken på att det nu är höstlov i en vecka. ♥

Jag och syster / Elvira.

/Feliciaa

Den övergivna dockan

Kategori:

Anita suckade och knackade ännu en gång på vindsdörren.

’‘Jodie, det är frukost nu! Vad gör du här uppe egentligen?’’
’‘Men mamma, jag planerar en sak, sluta störa. Jag kommer snart..’’ Sade Jodie ännu en gång.

Anita gav upp och gick ner till köket igen. Dystert sörplade hon på en kopp kaffe. Livet är en plåga, tänkte hon.

Jodie hade nu accepterat det hon måste göra. När allt kom omkring så var det en bra idé dockan givit henne.
Nu var förberedelserna klara. Hon skulle göra det på kvällen när hennes mamma sov. Det pirrade i magen, för att få tyst på den gick hon ner mot köket.

Anita reste sig upp när hennes dotter äntligen anlände. Med spindelväv i håret satte hon sig ner och började äta, som om ingenting hänt. Hennes mamma böjde sig ner över Jodie och kramade henne.

’‘Jodie, jag vet inte vad som händer,’’ viskade hon och tårarna tryckte på. Hon hade förlorat den starka fasaden hon byggt upp för att inte bryta ihop när James avlidit.

Något förändrades inuti Jodie. Vreden hon känt de senaste månaderna försvann för ett ögonblick och det var som om hon vaknat upp ur en dvala.
Blicken blev klarare och rösten piggare.
’‘Mamma..’’ viskade Jodie kärleksfullt. ’’Du måste fly, du kommer att skada dig annars, jag ska...’’
Anita rynkade pannan. Hon hade inte riktigt förstått vad Jodie menade.
’‘Vad sa du, gumman?’’ frågade hon och sökte efter svaret i Jodies ögon.
’’Va? Är du helt störd eller? Jag sa ju ingenting!’’ blev svaret. Lika fort som Jodie förändrats blev hon likadan igen. Hungrigt glufsade hon i sig resten av flingorna, ignorerade mammans förkrossade blickar och skyndade sen till sitt rum.
Anita letade desperat efter tecken på att hennes dotter skulle bli sitt gamla jag igen, men hittade inga.

’‘Ska du inte gå till skolan idag heller, Jodie gumman?’’ frågade hon. Jodie smällde igen sin sovrumsdörr som svar. Den trötta mamman sjönk suckande ihop på stolen.

Klockan 10 på kvällen samma dag smög Jodie in i hennes mammas sovrum. Det hade varit hennes pappas också, innan han dog. Nu skulle hon få se honom igen.
Hennes rödkantade ögon hade borrat sig fast i bulan under täcket i den mjuka dubbelsängen. Där hade hon legat när hon var jätte liten och inte vågade sova ensam.

Hon tog ännu några steg närmare Anita och höjde långsamt kniven upp i luften. Innerst inne kände hon att detta var fel, det var ingenting hon borde göra. Beslutsamt sköt hon bort den tanken och tänkte istället på sig pappa hon skulle se när hon dödat mamman.
Tankarna virvlade förbi, minnen med hennes pappa och när han låg där, blek och sjuk i sin sjukhussäng.
Hon kramade beslutsamt om knivens handtag och högg kniven i hennes mammas mage. Det kändes bra och hon hög ett par gånger, tills hon var säker på att Anita var död.

Tårarna strömmade nerför kinderna. Hon släppte kniven på golvet, rusade mot ytterdörren, slängde upp den och bara rusade ut i natten. Hon kunde knappt andas av gråt och chock, men fortsatte springa ändå. Det var som om hon inte kunde sluta. Tillslut ramlade hon ihop i en hög mitt ute i skogen och bara skrek. Hur kunde hon vara så dum? Hon drog upp dockan ur fickan, som konstigt nog låg kvar där trots hennes språngmarsch.

’’DU LOVADE JU!’’ skrek Jodie och tog strypgrepp på dockan. ’’Du lovade att om jag skulle göra som du sa, att det skulle bli bättre, att jag skulle se min pappa, att jag skulle vara lycklig men det är bara en BLUFF! Jag gjorde så att mammas sista månader var en pest och sedan DÖDADE jag henne! För att du sa det! Jag och Tyra har ingen förälder och allt är ditt fel! Åt helvete med bästisarna och tebjudningar!’’

Jodie andades snabbt och okontrollerat, hon höll på att kvävas av tårarna som var överallt, en test av hennes långa hår hon hade råkat få i munnen och andningssvårigheten. Då vaknade den tysta dockan återigen till liv.

Du är ganska duktig Jodie, som gjorde allt jag sa men du har gjort mig väldigt besviken. Du ska inte få se din pappa eftersom du är så elak mot mig nu. Men jag ska göra dig en tjänst, en enda tjänst för att du gjort så mycket för mig. Du får se..Fortsättning följer...

yesssssss!

Kategori:

Äntligen klar med designen! Bestämde mig för att inte ha en header - jag fattar aldrig hur man flyttar headern till mitten -.-

Firar detta med ett långt bloggnovellen- avsnitt! I nästa inlägg :)

/Feliciaa

How many times must the cannon balls fly, before they’re forever banned?

Kategori:


Godmorgon. Jag är redan i skolan, fick skjuts av mamma. Klockan är inte ens åtta!
Och fem i åtta brukar vi gå till bussen, jag och Elvira! Känns värsta konstigt att
vi redan är i skolan :)

Iallafall, sitter här som ett levande lik; jag är så himla trött! Tack gode gud
att det är höstlov nästa vecka, annars skulle jag gå under eller nåt.

Idag efter skolan ska jag direkt hem, för ovanlighetens skull. Sedan ska jag ta
ut en välbehövlig viiiiiiiila! :o

/Feliciaa

R U happy? Every1 sad's U r. ~

Kategori:

Hejsan
Jag är så ledsen att jag inte uppdaterat idag, men det har varit så hektiskt! Det var ett stort geografiprov idag och rasterna har till mestadel gått åt till att designat om bloggen. Förresten, hur tycker ni att det blev? Jag är ganska nöjd, inte riktigt klar än förvisso men bloggen kommer att bli snyggare än den var innan, det är jag säker på :)

Dagens minne:


Sommarlovet -10. Mitt livs bästa sommarlov.
En av de dåligare bilderna jag tog den dagen,
på Mito (grannens hund vi passade) och Santo som leker vid vattnet :)

/Feliciaa

ps. ska fixa en ny bild att ha i slutet av inläggen som passar bakrunden bättre. ska också fixa en ny header, snyggare! längtar verkligen tills jag har tid att göra det.ds

Tidsinställt inlägg ~

Kategori:

Hej, kände mig tvungen att testa ett tidsinställt inlägg.

Nu vid denna tiden börjar min ridlektion, jag har antagligen Dustan och vi ska ha dressyr :)


Här är Dustan. Visst är hon söööt? :D

Iallafall.. Hejdå, skriver kanske mer efter lektionen men jag är inte säker.

En sista längtan. ~

Kategori:

Hallojsan! Tänkte lägga ut en "Dagens minne"- bild :)
Inte så gammalt minne men.. :

När vi precis fått våra datorer i skolan! Vi var jätteglada. Konstigt? xd

Iallafall.. Sitter i skolan och väntar på att mitt utvecklingssamtal ska börja..
Sitter i skolan med Lisa. Vi ska vänta här till klockan 15.30! Och klockan är
13.50! ;( Snacka om att vi kommer svälta ihjäl -.-

Jaja, har ju datorerna och varandra :)

Do you know.. ~

Kategori:

Tjabba Tjena Hallå Alla Tuffa Människor!


Mördande blick- bild från några dagar sedan xd

Sitter med Lisa och nördar Icy Tower. (L)

Vi är helt kära i Elijah Wood som spelar Frodo i sagan om ringen!
Han är så söööööööööt!

Att du inte förstår vilken makt du har. ~

Kategori:

Hej tjena hallå tjaa.

Sitter och mumsar på en smörgås och sörplar i mig väldigt varm oboy. Nyligen hemkommen från teaterlektionen :)
Var på torp en sväng med mamma, Fk och Elvira och inhandlade nya skor och vinterjacka. Nöjd med köpet iallafall! Skorna är rätt sugiga eftersom en knapp lossade nu :o Liksom, jättedåligt! Men annars är det väll bra kvalité, lite slarvigt av oss att inte kolla att alla knappar satt på plats innan vi köpte skorna. But that's life, och så har vi inget kvitto -.-

Skorna är ändå mina älsklingar och jackan är skön. Hahaha, vilken summering (:

Tänkte återuppliva den där traditionen med 'Dagens minne':


När pappa fick ett ryck och köpte massor med julsaker!
Vilken julstämning det blev i huset sedan :)

Mitt i ett äventyr. ~

Kategori:

Godmorgon!
Har nu rast och sitter i ett klassrum med Matilda och Lisa. Har haft typ arbete med kabarén hela morgonen och både jag och Lisa är rätt så sura på våra lärare, de har bestämt en låt som vi ska sjunga i början av kabarén och det är ingen mindre än låten ''Mitt i ett äventyr'' med Carola (!!!!!).
För det första: Carola suger och sjunger alldeles för ljust. För det andra suger schlager. Och hur tänker man när man säger åt 64 sjundeklassare att sjunga så himla svåra låtar, särskilt när över hälften av killarna är i målbrottet?!

Gud -.- Och jag har försökt men det går verkligen inte att sjunga den låten, kanske den första versen men resten av låten så behärskar bara inte rösten detta.


Jaja.. Ska väll göra något annat nu, bye byye sålänge :p

Some say love is a river. ~

Kategori:

Skulle egentligen ladda upp massa bilder men blogg.se är lite av en katastrof just nu så det blev inget med det.
Sitter och försöker komma på något att göra, ska nog välja kläder till skolan imorgon snart. Det är bara så segt -.-
Imorgon är det teaterlektion, det hurrar vi för! Ska då läsa upp manuset jag skrivit till gruppen och se vad de andra tycker om det. Möjligtvis behövs kanske några schysteringar för att så det att passa just oss.


Jaja, det fungerar att ladda upp bilder från arkivet,
dsv bilder man lagt upp tidigare, så vi kör väll en ''dagens minne'':

När shutter shades var jättepopulära. Jag fattar fortfarande inte hur
man kunde köpa såna för typ 100 kr styck, det är rätt onödigt faktiskt xd

Låten All star med Smash Mouth är underbar, apropå ingenting.

Hejdå iallfall.

If you step on the toes and catching rainbow, I know that you love me. ~

Kategori:

Hej, sitter i skolan och väntar på att skolan ska börja. Nu kommer ett par väldigt mobbade bilde jag tog häromdagen:


HAHAHAHAHAHHA vad gör jag med munnen?

HAHAHA hade tråkigt så jag sminkade mig med ett streck över ansiktet
och blåa kinder :s XD jag är störd.


Haha jag är störd. Men jag hade tråkigt.

Iallafall.. Ska sluta skriva nu så att ni kommer från datorn nån gång :)
Förresten.. DET ÄR SÅ KALLT UTE SÅ JAG TROR JAG DÖÖÖR
var bara tvungen att avreagera mig.. eh, ja..

Don't have to, don't want to. ~

Kategori:

Godkväll!

u-u-u-u-u-u-u-uusel uppdatering idag, förlåt för det.
Har sysselsatt mig med ett nytt ritprogram på datorn *happyface*

Och ignorera de söta figurerna längst upp på inlägget, dem är bara.. creepybambambam

Iallafall.. ses imorgon.

Don't ignore. ~

Kategori:

Goddag!
Ursäkta att det inte blev nån uppdatering förrän nu; har varit i stallet och kollat på när Lisa tävlade i dressyr.
Och hon vann sin klass! Ett STORT grattis, Lisa! :) Det såg jättefint ut när hon red. Men hon själv sa att det inte gick så bra xd Och ändå så vann hon.. (:

Iallafall, igår klippte Fisen sitt hår och jag känner mig tvungen att lägga ut två bilder på fina Fisen i sin nya frill. Skitsött blev det ju! :D(a)

Iallafall, sitter och grejjar med lite bildredigeringar och sånt. Om det var
någon som undrade då :)

Förresten, som ni kanske såg så har jag en ny kategori till bloggen!
Gott och blandat heter den. :)

Men.. vi ses när jag kommer på något roligare att skriva om :D

Bland skratt och klingande glas. ~

Kategori:

Haha hej, sitter och sjunger falsk med familjen. Någon fick en idé om att vi kunde ha nån musiktävling ikväll, kulkul :)
Just nu har typ pappa och Elvira 4,5 poäng och jag och mamma 9 poäng :p

BTW, 'monstersminkade' mig förut och tog kort. Sedan gjorde jag någon
konstig redigering bara för att få det att se.. hemskt ut ;)
Den första monsterbilden, blir kanske fler uppladdade sen. :)

SKA FORTSÄTTA SJUNGA MED FAMILJEN NU; ses senare.

Stop hurt me from inside. ~

Kategori:

H O L A

Precis hemkommen från Fk och riktigt trött. Blev till att gå och lägga sig sent och vakna tidigt :o
Bara för att jag inte kommer på mycket att skriva så lägger jag ut halvstörda bilder på mig och Fk:


bytte glasögon (y)


mördande blick x 2Nu får det räcka (:

Jag.... återkommer,

Dance Dance Dance ~

Kategori:

Hej!

Hurra för Fk's nya 80tals- glasögon.

Nu är du en äkta glasögonorm. Haha :)

Sitter iallafall med Fk och bara snackaaar och tar bilder och snackar.ööö.. ja..

uppÅner (a)

gggooodddbbbyyyeee...

Still try get over you. ~

Kategori:

Hola amigos!

Nu är det rast, i typ en minut till så måste snart spurta ner mot syslöjden!

Me. Me. Me. Me. Me.

Count down from ten. ~

Kategori:

Godmorning snow!

Efter skolan idag åker jag hem till lilla Fk (y) Som sagt...

Sitter iallafall i skolan med Lisa, nästa lektion är det idrott sedan slöjd i två lektioner och sedan är det slut för idag (:


Me right now.

Oj vilket roligt inlägg det blev nu! Yeah!
Nej.See ya!

If I just knew. ~

Kategori:

Hola igen !

Imorgon åker jag hem till Fk och sover över :p Det ska la bli ruligt, länge sedan jag var där ^^'
Sitter och redigerar bilder och kollar på Shane Dawson på youtube, han är ett geni. (y)

Iallafall, ses imorgon :)


Man får la' bjuda på sig själv...

En stjärna föds. ~

Kategori:

H E L L U


Thihihi, en jättemobbad bild jag redigerade :o

Nu ska jag läsa på om stjärnornas födelse och annan viktig fakta :D
BTW, det snöade förut! Hej jul- längtan! ♥

En sista längtan. ~

Kategori:

H E L L O

Sitter med Matilda och Lisa och bara pratar.
Detta är en sån där himla tråkig dag då jag inte har något planerat efter skolan D:
Jag tror jag dör. Eller inte.
Jaja, måste ändå göra matteläxan så jag håller mig väll sysselsatt.

Hoppas jag :s


Haha, gammal bild på mig och Santo.

How do you sleep while the rest of us cry? ~

Kategori:

Godkväll mina raringar.

Tjatar på mamma om att färga håret svart (''Men mamma, vi har väntat aslänge!'' , ''Jaa men vi tar det imorgon istället!'') -.- Vi har köpt hem svart hårfärg men själva färgningen blir aldrig av D: Segt.

Kommit hem från stallet idag iallafall, lektionen gick väll bra, hade Dustan. Och seriöst, jag har hittat min nya favorithäst! :) Hon var jättemysig, hängde sig mycket i tygeln och man fick göra typ halvhalter hela tiden men det gör inget. Lite utmaning bara.
Haha, och sedan skulle jag och Dustan hoppa en bana med hinder och efter att ha hoppat alla hinder så liksom tappade jag tyglarna och hon blev väldigt lång i kroppen, samtidigt som hon snubblade och gick ner på knä. Läskigt, höll på att ramla av och det enda som ekade i huvudet var: OMG VI KOMMER GÅ OMKULL .__.
Men Dustan tog sig smidigt upp igen och jag satt kvar i sadeln :D Tyckte det lät roligt när folket på läktaren liksom susade till, typ OOOHH när det hände, haha de reagerade starkare än jag o_o
Iallafall på utsidan :)

Men iallafall... Imorgon kommer nog Lisa hit och vi ska plugga matteläxa. Vi e så duktiga!

Jaaa... Kände att det blev mycket text, hoppas någon orkade läsa x) Annars känner jag mig onödig O-o'


Haha, en bild jag redigerade på mig och Lisa; Ursäkta att bilden liksom
ser så rörig ut, liiiite mycket detaljer :o Kass bild egentligen. Jaja ;D

Godnatt, sista inlägget för idag :)

Jag e en cool kalkon. ~

Kategori:


Jag och Lisa just nu!
Nu är det bara en lektion kvar - kabaréarbete - sedan springer jag
& Lisa iväg till stallet och våran hopplektion :)

Hejdåå - nu börjar lektionen!

Dagens minne. ~

Kategori:


När jag hyrde så kallad
sommarhäst i tre veckor
och hade henne hemma hos mig.
Det var det bästa sommarlovet
någonsin!

A small step for a human. ~

Kategori:

Hallååå igen :D

Tänkte lägga ut typ ''Dagens minne'' idag igen ;D

Dagens minne:


När jag och Fisen var på Göteborgs horse- show.
Värt att minnas! Så himla roligt hade vi, det var verkligen en upplevelse!
Dåliga bilder dock, satt för långt ifrån.

Blir nog tyvärr ingen mer uppdatering idag, sedan är det fullt upp förstårdu.
Gråt inte! :)

Kanske blir ett inlägg till. Vi får se :)

JAG HAR VARVAT DEN TJOCKA GRISEN! ~

Kategori:

Godmorning sunshine!
Nej. Tråkigt väder idag med :(

Sitter med Fk, Matilda och Lisa och nördar datorn.
Har arbetat med kabarén i skolan i typ två timmar nu, nu är det bara resten av dagen kvar!


Vi.

Efter skolan sticker Fk hem till mig,
sedan drar vi tillsammans till teaterlektionen!

Haha killarna har kopplat in sin dator till de stora högtalarna så nu dundrar
massa musik med skitmycket bas i klassrummen.
Nu börjar lektionen! Måste dra :o

Jag faller ner och inget hindrar mig. ~

Kategori:

Heeeeej igen! :D

Fick en söt kommentar från goa Elin:.. Och jag ville bara säga TACK SÅ MYCKET! :D
Aw, synd att du inte rider längre D: Gör så. Börja, du kommer inte att ångra't (y)Jaooooh.
Iallafall, två bilder på moi:Där var lilla jag, juppjupp.

Men nu ska jag läsa lite i min book!
Hejdå :D

Goodbye my lover, goodbye my friend. ~

Kategori:

hej igen, tillbaka från en svettig gympalektion och sitter nu och väntar på att Andy ska anlända och inleda spanskalektionen.

Jag kanske ska börja med typ ''Minnet för dagen'' eller nåt då jag varje dag lägger in en gammal bild och skriver vad den påminner om eller vad som hände då, när bilden togs... eller nåt, det var väll så jag tänkte mig... Så här är dagens Minnet för dagen.

Jag som pussar en liten shettis hemma hos Minna.
Vi firade nyår hos henne och hennes hästar! Jättekul :D

Nu börjar spanskan, hejdåååå <3

Avstånd. ~

Kategori:

Goooooooooooooooodmoooooooooooorniiiiiiiiiing !

Jag sitter på rast med Lisa och kollar på när hon redigerar bilder, haha :)
However, igår la jag ut massor av bilder på bloggen ju, och vad tycker ni om det? Gillar ni mer att kolla på bilder? Statistiken ökade när jag hade bilder, så tycker ni jag ska ladda upp bilder ännu mer? Numera har jag typ en bild per inlägg.


Iallafall, denna lektionen har vi typ pratat om kabarén vi har en gång om årskursen i skolan, det är så typiskt lärarna att säga att detta är våran kabaré som vi skapar själva men vad har vi gjort på denna lektionen om inte lyssnat på lärarna när de berättade för oss om vad som händer i kabarén? -.-

Iallafall, man fick välja vilken grupp man skulle vara i och jag och Lisa tänkte välja rekvisita, men det var alldeles för många som valde det så vi fick vara i dramagruppen istället -.-
Inte för att jag inte gillar teater, men det är så himla dåligt sammarbete i klassen.


HAPPYFACE

Fri som en fågel. ~

Kategori:


Aaaw, söta prinsessan på Mango ;D Haha. Fisen och Mango. Lisa tog bilden!

HAHAA.. Smidigt? Jag och Jemma, och fråga inte varför jag tryckt upp mitt
ben mot hennes ljumske. Btw, Lisa tog bilden.


Haha. I bilen.

Öööööhmm.. En bild uppifrån när jag rider (?!)

Dålig bild, på Fisen :D

Fiisen kramar Mango / inte så jättebra kvalité på bilden xD Btw, Lisa tog bilden.

Lisa, Jemmas huvud och Tuffy.

Lisa *kraaaam*

Jag och Fisen

Ooooh, det var alla bilder! Skypar med Fk nu, ses imorgon. Hejdå!

Because I leave you, ~

Kategori:

Nu har Lisa och jag vaknat upp ur våra sängar och orkar inte göra mer än att.. bara sitta här och spela, hahaha. Seriöst, fattar inte hur man kan vara så himla trött efter att precis ha sovt. Typ 9 timmar?

Jaja, idag ska vi iallafall rida bort mot Norra Fjället och vi ska färdas tillsammans med Fisen.
Mer intressant än detta blir inlägget inte, haha..
Hejdå då!

Wonder where you are today. ~

Kategori:

Hallå_Goa_Män'skor'.

Sitter med kära Lisa hemma hos mig, för hon ska sova över här till imorgon då vi reser till Ljungskile för att rida. Vi ska hyra häst med Fisen och Lisa ska ha Tuffy, Jag Jemma (igen :o) och Fisen ska rida Maaaango :)
Det ska la bli nice, mysigt att rida ut, särskilt med sköna personer som de ;>

Nu kommer det några ytterst heta bilder på mig och Lisa när vi sjöng karaoke igår c;
Haha vi är klart sötast när vi sjunger.

Kom iallafall precis hem, vi har varit och inhandlat en megastor påse med
lösgodis och shutter island- filmen vi ska se på ikväll. Mys mys! ^^

Nu ska jag sluta nörda mig framför datorn och vara lite mer social.

Love the way you lie. ~

Kategori:

Heej igen ^^
Sitter i Lisas säng efter en gooooood måltid med tacos! *happyface*
Jag ska sova över här och antagligen åka till stallet imorgon (y)
Snart ska vi sjunga karaoke! Vi får se till att alla håller för öronen, he hee.


En riktigt dålig bild på några örhängen jag gjorde i syslöjden.
Tar en bättre bild sen (y)

Hejdå, ska nu överge er mina söta bloggläsare och ägna kvällen åt Lisa. (y)


Nu kommer alla känslorna på en och samma gång. ~

Kategori:


Sitter i skolan nurå, efter skolan ska jag bara kila till willys och inhandla en stor påse godis innan jag rusar hem och sedan kanske, kanske åker till Lisa och sover över :D

Vad ska ni göra i helgen då?


Jag ska antagligen åka till stallet på lördag och vara stallvärd, rida lite och leda barn på lektioner/städa upp i stallet. På söndagen vet jag inte riktigt vad som händer, det_återstår_att_se.

IAF, ska avsluta inlägget nu så att ni får se min nya heta avslutningsbild! (y)

Hejdå :D

Frustraktion. ~

Kategori:

Haha, gud vad jag har varit frustrerad de senaste fyrtio minutrarna.
Först diskade jag i typ 35 minuter, det var så himla mycket disk och våran diskmaskin har bestämt sig för att sluta fungera.
Sedan lyckades ju jag skvätta ner mig själv ett X antal gånger, + så lyckades jag spruta SKITMYCKET diskmedel över hela min mage! Man bah wtf?
Inte blir det bättre av att pappa kommer in i köket och ska skämta om hur klantig jag är (haha pappa- humor -.-)
Efter att ha fräst åt honom kunde jag äntligen, efter 35 långa minuter gå tillbaka till mitt rum.

Gissa då om datorn dampar. Firefox typ bah: WOHOUU, STREJK! och då sa alla andra funktioner på macen: YES, NU JOINAR VI!

så.. ah.
det funkar fortfarande inte typ, ska försöka fixa det innan jag dör av frustraktion.

Men iallafall, Lisa kom hit idag och tillsammans gjorde vi matteläxan. Mer hann vi inte innan hennes mamma kom och stal Lisa från mig :o
Imorgon är det fredag, äntligen!Nästan alla stjärnor kastar ut gaser och stoft i rymden när de åldras och dör. ~

Kategori:

He, he.. Rubriken är ett utdrag ur boken FYSIK från skolan o_o

Ändrade planer! Lisa kanske åker hem till mig istället för att jag åker hem ensam. Nackdelen är att vi måste diska och göra läxan, men ändå c:


Rätt störd bild, från igår.

Tomma ord som ekar över världen, ~

Kategori:

Jao.

Usch, jag gillar inte dagar då jag inte har någpt planerat.
Det är segt hela skoldagen och man har inget att se fram emot.
Det är inte ofta jag bara åker direkt hem efter skolan, som tur är.
Men när det händer är hela dagen seg som sirap!

I'm so hollow, babe. ~

Kategori:

Hej hej Hallåå  :D

Har precis duschad efter att ha varit i stallet. Nu ska jag skriva lite om lektionen dåra (y)

Men jag hade Nicke dårå, det gick väll rätt bra. I galoppen genade han som tusan och tror ni jag kom åt med innerskänkeln? NEJ! Det gick skitdåligt i galoppen, och allt är mina jäkla bens fel :/
Men alltså, han var pigg (för en gång skull, haha gubben :D), och ville bara galoppera, och det ledde till att vi nästan krockade med alla i resten av gruppen. (haha, vad de måste ha hatat mig :c ). Men vi jobbade mycket med skänkelvikningar också, och det gick rätt bra. Han var gick bra i vänstervarvet, alltså för högra skänkeln men i högervarvet var han så himla stel! :(
Ja. Vet inte varför jag skriver hur det gick, typ ingen bryr sig ändå? xD
Jaja. Nu vet ni hur det gick på ridlektionen iallafall.


En äldre bild på Avalon bara för att passa in i hästsnacket ;D

Men iallafall. Imorgon blir det väll till att åka hem direkt efter skolan då, om man inte hittar någon rolig att vara med såklart. Men hejdå sålänge! ♥

Du ser mig men går förbi ändå. ~

Kategori:

Goodmoorning sunshine!
nej.
Usch vad grått och kallt det blivit, imorse frös jag så att jag inte kunde cykla rakt! Ramlade med cykeln minst tre gånger innan jag kom till busshållplatsen, haha skills.

Har engelska nu, skulle tydligen kunna en text utantill.. Ouups. Hade inte tänkt på det (y)


En några dagar/ någon vecka gammal bild.

Gå efter andras beslut. ~

Kategori:

SchaSchaBloggen :D

Kommit hem från teatern nu, sitter och sörplar på min oboy och lyssnar på musik :D
Imorgon är det ridning dåra, ska ha bommar! ^^
Haha, usch, roar mig med att spela in när jag sjunger. Det låter hemskt! D:
Ska inte förstöra mitt självförtroende genom att lyssna på det *stänger av.*


så här ser jag ut när jag lyssnar på min sångröst (n)

Feullies oh ~

Kategori:

Har nu haft musik i någon timma, nu är det rast! :D

Killarna har fått någon kick och tillverkar stinkbomber och släpper dem lite överallt i skolan, gissa om det stinker eller? :o
Alla går runt och svär och hostar och håller för näsan :s

Jaja, ska spela lite nu xd


Oj, kapad skalle dåra :D

Scharå. Vi höres senare.

Can't stop lovin you ~

Kategori:

Hej och förlåt för den verkligt dåliga uppdateringen!
Imorgon kommer Felicia K hit och stannar några timmar innan vi drar oss mot studio trettiotvå för att spela teater.


Me at the moment.

Nu ska jag göra engelskaläxan ''Att skriva om sin favoritlåt'' -.- Inte det roligaste att göra men bra att få det klart.


Talking to the moon.


No matter what they say ~

Kategori:

Sitter i skolan med Lisa och Fk. Efter skolan har jag ovanligt nog inget planerat. :o
Ska skynda till gympan nu, CHARÅ

You have been the one for me. ~

Kategori:


förlåt för usel uppdatering.
bara inte haft lust att blogga.

ooh, så fin låt den där uppe.
kisses

Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom ~

Kategori:

Hej, ursäkta uppdateringen men vi har haft fullt upp idag här hemma, Elvira fyllde 9 år och vi hade kalas. Jag och min kompis Sofia var 'värdar' eller vad det heter, vi tog hand om lekarna osv. Nu är jag skittrött.

Vi har riktigt frossat i godis idag! Men ändå har vi massor kvar efter kalaset, t.ex:

2 halva tårtor,
Över 2 kg godis,
1 maxibag påse chips
1 halv maxibag påse chips
1 ostbåge- påse.

Så vi kanske inte har ätit så mycket egentligen.. Haha, det känns så..

Nu ska jag tipsa er om ett helnice tårtrecept.
Vi gjorde idag en tårta som innehöll en mängd saker, mycket gott blev det!
Detta hade vi i tårtan:

Nutella
Vaniljgrädde
Nonstop
Hallonbåtar

Jaa.. Det var väll det.

Sedan tog jag och Sofia ett par härliga kort med min älskade mac (Doris heter hon för övrigt.).


Jaa.. Men iallafall, blir nog inte mycket fler inlägg än så för idag :(
I'm so so so so so so so sorry ;o

However, ny header som ni nog märkt! Hiss elles diss? :)


It's a possibility. ~

Kategori:

Sitter och försöker tänka ut något sätt att döda tiden. Sedan kom jag på att jag försummat bloggen lite idag, ajdå :(
Jaja, för en tid sen kom jag hem från grandma & grandpa, åt jättegod mat och pratade lite sådär.

Lite kort har jag också:

bild för någon dag sedan - nymålade naglar (haha fail). nyckelpiga & flugsvamp dåraa.

flugsvamp, bara för att naglarna har flugsvampmönster
+ en bild på mig.

Ett gosedjur jag gjorde i slöjden, tycks? :)

SpaghettiCat ~

Kategori:

Hej, har som ni kanske vet hemstudiedag och är klar med Idrotten, So'n och snart matten :D Sedan ska jag bara göra engelskan också sedan är jag klaaaar.


älskling.

Schh, a secret ~

Kategori:

Hej och Godkväll,

För det första så har Lisa skaffat blogg: http://lingonris.blogg.se/ kan ni hitta henne på.
Och jag har precis gjort klart en mössa i syslöjden, den är till Elvira och hon ska få den i födelsedagspresent. Men det är en hemlighet, så säg inte till någon :D

Så här ser den hur, haha, ful som stryk blev den och för stor men det är tanken som räknas?Haha, ser värsta koncentrerad ut :o

Den övergivna dockan

Kategori:

Jodie satt på golvet med dockan i famnen. Munnen var tryckt mot stället där dockans öra skulle suttit, om hon haft ett öra. Hon delade ivrigt med sig av hemligheter till dockan, som för övrigt satt med sitt ditmålade leende.

Då öppnades ytterdörren och Jodies mamma, med Tyra i släptåg, kom inrusande till Jodies rum.

’‘JODIE! Där är du ju!’’ Hon satte sig flåsande ner på Jodies säng och brast i gråt.
Mellan hickningarna lyckades hon pressa fram:
’‘Oroliga.. letande.. dig.. borta!’’

Jodie såg oroligt på sig mamma.
’‘Hur är det, mamma?’’

Då blev Anita så chockad så att hon slutade gråta. De fyra orden som kommit från Jodies mun var så olikt Jodies beteende de fyra senaste veckorna, att hon allvarligt trodde att hon drömt allting.

Anita var så omtöcknad att allt hon förmådde sig att säga var ’’Du skulle inte gå därifrån’’, innan hon lade sig ner med handen mot pannan.

’‘Men mamma, Emily var hungrig. Och hon hade tråkigt hos psykologen.’’
Hennes mamma satte sig upp och rynkade irriterat på ögonbrynen.
’‘Jodie gumman, man kan inte alltid ha roligt. Förresten, du kan inte ha gått ända från psykologen  och hem, det är ju jätte långt! Jag har ju sagt jätte många gånger att det är farligt att lifta med främlingar, du får aldrig med göra så, lovar du?’’
’‘Mamma. Jag liftade inte, Emily tänkte oss hem. Du förstår att..’’
’‘JAG VILL INTE HÖRA NÅGOT MER OM DEN DÄR DOCKAN! Dockor pratar inte, dockor äter inte och dockor kan absolut inte bara genom att tänka, förflytta en människa!’’
Med de orden hoppade Anita upp ur sängen och stegade ut ur Jodies rum. Tyra rusade skrämt efter.

’‘Vad ska jag göra, Emily?’’ Viskade Jodie förtvivlat till dockan. ’‘Mamma är så arg.’’

Dockan fällde upp ögonen och fick ett lite mer levande uttryck i det ditmålade ansiktet.

Du vet vad du måste göra. Få bort henne.

Jodie hade också förstått att det var det enda alternativet. Gråtande somnade hon på golvet, med dockan i sin hand.

Fortsättning följer...

Soon.. ~

Kategori:

Om exakt åtta minuter slutar rasten och jag ska bege mig till Spanskan.
Sitter och osocialar mig bredvid Lisa.


Vi planerar något spännande, nämligen en Dampbarnen- skräckfilm :o Spännande.

Hejdå så länge. :D

Please don't leave me. ~

Kategori:

Heej, har kommit hem från stallet nu, nyduschad och fräsh.
Vi hade, som väntat, teori :( Skulle öva upp - och avsittning och uppvisning av häst -.-
Som ni kanske vet så har jag nya ridbyxor, har bara suttit till häst med dem 2 gånger nu och de är helskodda, alltså väldigt stela just nu. (Tar tid innan de tänjer ut sig och formar sig efter min kropp.) Så där stod jag och försökte komma upp på hästen, det var svårt men efter ett tag gick det. Då stod ju resten av gruppen och kolalde på, haha. Pinsamt. Sedan kom jag iallafall upp och skulle korta stiglädren med foten i stigbygeln (inte så lätt som det låter! :o), men då sa Ulrika (ridlärare) att jag skulle sitta av och börja om, för jag glömde att sätta i andra foten i stigbygeln innan jag satte mig ner på hästen.
Klumpiga jag satt förstås inte av - jag med mina supertighta ridbyxor som gör att jag inte kan lyfta benet fastnade på något sätt med foten på hästens rumpa och ramlade rakt på rygg ner på marken. Sedan låg jag där, fnissande och kollade upp mot ridgruppen, hästen och läraren som stod böjda över mig. Jag kan då aldrig göra något ordentligt -.-

Haha, men iallafall, tillslut lyckades jag göra allting rätt - om än lite stelt, men det skyller vi på ridbyxorna (a)


Resten av lektionen gick utan några större missöden. ;)Nu ska jag bara måla naglarna, borsta tänderna och sedan sova. Förut bestämde jag mig för att klippa page lite snabbt bara, nu ikväll, och jag påbörjade klippningen och hann klippa lite granna innan jag kom att tänka på att jag klipper håret nästan varje dag nu mera (bara för att det är så kul, haha), och frisyren bara blir kortare och tunnare hela tiden, jag som ville få längre hår eller åtminstone längre lugg. Så nu ska jag försöka hålla fingrarna i styr och bara toppa håret en gång om månaden, vi får se hur detta går, haha :)

Jag har på något sätt lyckats ladda ner fler effekter till photobooth, så nu är jag jättestolt. Ska leka med dem en stund nu :D


smakprov

Member in hell. ~

Kategori:Don't know where I can find the old you. ~

Kategori:

Godkväll mina raringar.

Haha, sitter och fnissar tyst för mig själv åt mina föräldrar som sitter bänkade i köket med sina datorer och försöker första sig på msn. Det låter ungefär så här:

- Kim, vad händer? Vänta, det står online här. Jag förstår ingenting.. Eh.. AAah!! Vad hände nu?
- Jag vet inte. Vänta lite. Ja, jag ser dig. Men hur kan man skriva till varandra..
- Det funkar inte när man klickar, det händer ju ingenting! J*vla datorskit!
- Men nu måste min dator laddas också. Peta inte på datorn nu, jag måste skynda mig med laddaren innan datorn dör!
*Jag tröttnar på att lyssna på deras snack och skriker åt dem att man ska dubbelklicka på kontakten för att chatta med dem, online betyder inloggad, det som hände var att de fick ett meddelande och laddaren ligger i mitt rum och de beter sig som om jag är Albert Einstein*

Trots mina hjälpande råd så är de rätt handikappade i bruk av datorn, haha. Näe, nu överdrev jag kanske lite men.. Hoppas de inte ser det här, haha. Avdrag på veckopengen nästa. Skojja :D

Men imorgon är det äntligen ridning! Fast vi har Teori, vilket inte är lika roligt eftersom jag gått igenom i stort sett redan. :(

Ska nog stänga av datorn snart, men innan dess får ni en av de sista bilderna på Fisen:


Yeah.
Jaja, nu har jag ett barnkalas till syster att planera och en hungrig mage att utfodra, kläder till imorgon att fixa och ett stökigt rum att städa. Bäst att sätta igång!

Lika men ändå så olika. ~

Kategori:

Hejhej, jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte uppdaterat idag, alls :o
Men gjorde det aldrig på rasterna i skolan, fick väll aldrig tid antar jag, och så kom jag hem typ nu så jag tänkte: MAGAAD, bloggen D:

Iallafall, när jag kom hem så var huset tomt och jag bah: wtf vart är alla!? O_O''
Typ tio minuter senare kommer mamma med bilen och det första hon säger när hon kommer in är: VI HAR EN ÖVERRASKNING TILL ER! :D

Jag och syster ser ut som frågetecken och mamma utbrister glädjestrålande: JAG OCH PAPPA HAR KÖPT EN BIL!! :D:D
Jag och syster ser fortfarande ut som frågetecken och mamma börjar beskriva mer ingående om fyndet pappa och hon gjort.

En kvart senare kommer pappa hem körandes i en skitcool bil :D Den är typ grå och rätt stor, med ac <3 har alltid velat ha Ac. Yeah.
Bara så ni vet alltså, jag kom inte på något roligare att berätta ;)

Om några timmar är det teaterlektiooon, så nu ska jag så fort som möjligt försöka bli klar med SO- läxan så jag får tid över för att bara typ inte göra något eller så. Jag suger på geografi så vi ska se hur det här går.. :p


ATLASEN OCH JAG

I'm not perfect - i'm a human. ~

Kategori:

Chacha igen,
skulle skriva lite till innan dagen tar slut.

Har nu tagit mig en skön dusch och ligger och myser med Santo (hund) som för tillfället lägrat sig i min säng :o tyket tycker jag.
Var i stallet och såg när Fisen red, jag och Lisa filmade henne till en skoluppgift.
Sedan blev en mamma till en av de som red i Fisens grupp sur på oss för att hon tyckte vi störde ryttarna och vi bah: WTF och blev sura på henne, haha. Vettigt.
Mitt hår var helt fuckedup idag så jag fick lov att bära mössa, apropå ingenting xd

Lite fler bilder från i söndags:

fisenWhitoutFace och FisenWhitaFace.

Ska sova snart, så G O D N A T T alla vackra själar därute ♥

I loved you first ~

Kategori:


två till bilder från igår. fisen - fk

Jag har typ bilder kvar så det räcker till julafton, haha.
Typ.
Nu är det rast iallafall, i 20 minuter. DIGGA
Efter skolan ska jag, Lisa och Fisen bussa mot Ljungskile Ridklubb där vi ska kolla på när Fisen rider och så.
Nu tog det slut i hjärnan så jag uppdaterar väll senare igen.

So done whit wishers, you was still here ~

Kategori:

Har precis kommit hem från en underbar dag med Fisen och Fk, som tittade förbi. (Fk bor nära Fisen, gångavstånd :p)
Har över 100000 0000000000000000 ++  bilder men orkar inte lägga upp alla nu xd
Blir väll några idag'rå.

Och sen har smarta jag glömt att sätta på korken på en liten flaska med kräm så ALLT har runnit ut i min väska och saboterat innehållet.
Gissa vems väska, vantar och plånbok som hänger på tork och vems näsdukar och övriga papper som ligger i papperskorgen?

WÄÄH D:

Och jag har gått och kärat ner mig i Shan Dawson - han är ju fan bäst av alla. Srsly, satt och skrattade skiten ur mig med Fisen och Fk en stund.

Och - helt random - jag har umgåtts med Fisen i hela 9 timmar idag. Det tyckte jag var mycket :D

Iaf:

Jag. Usch, jag gillar inte klänningar :(

fisen-fisen-fisen

glasses whit raindrops

fisen - mupparna

Fisen som leker modell, hihi :D

fisen - jag och fk - jag och fk (HAHA)

Skola imorgon. Godnatt.

This is my life, my friend ~

Kategori:

Chabba och godmorgon, slänger upp en bild innan min kära fader skjutsar mig hem till min kära vän Fisen.

Typ, eh, dagens outfit?:


Purple.
Aja, bilderna får duga för nu måste jag stiiiiiickaaa.

Bye's.

You rock my world ~

Kategori:

Okej, DU rockar inte min värld. Spotify gör.
Seriöst, den som uppfann spotify är tiiiep BÄST

skulle inte klara mig utan spotify i think, haha xd

I listening to RIGHT NOW:


Den är rätt grym, eller ah, man blir på gott humör iallafall.


Imorgon klockan 11 eller nåt ska jag bussa mot Fisen hus. Bara så ni vet.


en lätt vrickad bild jag redigerade, jaja, inte värd att slängas
i papperskorgen utan att någon fått se den, iaf.

Den övergivna dockan

Kategori:

Nästa morgon skrek Jodie återigen åt sin mamma.
’‘EMILY VILL HA VARMT TE, INTE JUICE!’’
Hennes mamma suckade och började koka te. Jodie hade faktiskt börjat kräva av henne att dockan skulle äta riktig mat, vilket skulle, om det skulle fortsätta så här, påverka både deras ekonomi och mammans tålamod.

Flera dagar i rad stannade Jodie hemma från skolan. Hennes mamma var hela tiden förstående och tänkte på hur svårt Jodie hade det nu. Såklart att Jodies lugna yta snart skulle spricka, det hade hon vetat sedan pappans död. Men nu började det hela gå lite över styr... Efter 4 veckor som Jodie bara hade spenderat hemma med dockan tappade mamman tålamodet. Hon bokade tid hos en psykolog åt sig själv, Jodie och Jodies lillasyster som också påverkades av detta, hade ett litet gräl om det mötet då Jodie verkligen inte ville med, och kunde sedan nöjt konstatera att hon faktiskt hade vunnit grälet, för första gången på 4 veckor. Jodie insisterade på att ta med dockan till mötet, och det gick mamman med på eftersom hon inte gärna ville starta ett nytt bråk.

De tre kvinnorna stegade dagen efter in på herr Diergants kontor. Jodie, Anita och Jodies lillasyster, Tyra, hälsade på mannen och satte sig ner.

’‘Jaha, då kan vi sätta igång då,’’ log psykologen och sneglade på Jodie. Men istället för Jodie så var det hennes mamma som började prata.
’’Jo, vi har haft lite problem på sistone.’’ Även hon sneglade försiktigt på Jodie. ’‘Ja, jag förstår att båda mina flickor går igenom en svår period nu när...’’ Hon svalde och darrade till lite på rösten. ’‘När.. Deras pappa gått bort. Men..’’
’‘MEN MAMMA DU FATTAR INTE, JAG HAR JU SAGT ATT DET INTE BEROR PÅ PAPPA!’’ Avbröt Jodie och hennes kinder färgades röda av ilska.
Jodies lillasyster kröp ihop och såg väldigt rädd ut. Även mamman såg väldigt nervös ut.

Då avbröt herr Diergant.
’‘Hallå, om ni ursäktar så tycker jag att Jodie ska gå ut härifrån en liten stund så får vi vuxna prata.’’ Han log mot flickan, reste sig upp och öppnade dörren.
Tyra såg rädd ut. Väldigt rädd. Nerför hennes kind rullade en tår, hon grät av lättnad över att få slippa sin syster en stund.
Jodie kramade om dockan och gick ut genom dörren.

De vuxna satt tysta en liten stund efter att dörren stängts. Tyra höll sin mamma i handen.
’’Ja, jag har klart för mig att ni faktiskt har ett problem i eran familj. Var vänlig och fortsätt där du slutade.’’ Började psykologen efter en stund av tystnad.
’’Jo. Jodie vägrar att gå till skolan och har inte gjort det på en månad nu. Hon slår sin syster och mig om vi kommer i närheten av dockan och är läskigt ilsken då, bara för att med ljusets hastighet leka och skratta kusligt oskyldigt med den där dockan. Den skrämmer mig, det är som om dockan påverkat henne negativt..’’

Jodie hörde rösterna eka inifrån rummet. Hon pyrde av ilska. Ända sedan.. Ungefär samtidigt som hon hittade Emily så började hennes mamma bete sig konstigt. Det är hennes eget fel att Jodie måste skälla och skrika på henne, om hon inte sköter sig så får hon straffas.
Hon strök kärvänligt Emily över håret och kramade om henne. Det är inte så ofta som Emily pratar med henne. I början var det hela meningar med småprat, mest på kvällarna. För någon vecka sedan var senaste gången, då Emily hade sagt godnatt. Det var det senaste Jodie hört från dockan. Det gjorde det omöjligt för Jodie att förstå hur långt det var kvar innan hon kunde träffa sin pappa, men hon var antagligen på god väg.

Som om dockan läst hennes tankar så öppnade hon äntligen munnen och pratade med Jodie.

Så, Jodie. Du sköter dig jättebra. Jag bad dig bara om tebjudning men du har lekt massor av annat med mig. Och du pratar hellre med mig än din mamma. Nu ska vi två bli bästa vänner. Det är nästa steg. Det finns inte många steg ska jag berätta för dig, detta är faktiskt det sista. Bete dig nu som en bästa vän.

Jodie log och kramade återigen dockan.
Vi ska bli bästa vänner, viskade hon, tog sin jacka och gick ut från den stora byggnaden för att gå hem.

Psykologen öppnade dörren för att släppa in Jodie igen. Hennes mamma hade berättat allt, och nu var det enda som kvarstod att prata med Jodie och sedan var mötet avslutat.
Men korridoren utanför var tom.

Fortsättning följer...

Talking to the moon ~

Kategori:

Lite bilder från stallet.
ett: dustan
två: musse
tre: musse
fyra: random pic
fem: sofia
sex: sofia och minimorris

Iallafall, idag var jag som ni nog fattat i stallet. Jag red Jemma och vi red till Norra Fjället. Rätt mysigt, huhu.
Imorgon blir det nog till att sticka mot ammenäs och Fisen. Tomorrow.

When we first met ~

Kategori:


längtan
det pirrar i kroppen
som små explosioner
jag kan inte vänta.ni måste se på denna videon, musikvideon är så himla bra gjort.
+ att låten är värd guld.

Chabba chena hallå ~

Kategori:

Det är extra mycket fredag idag eftersom mamma håller på att laga pizza. Mums. :)
Jag har en s t o r godispåse till godo,  älska

Nu ska jag bara lata mig. Typ spela spel, kolla på tv och skit.


- det finns en dag då man kan andas ut...

Och till sist: http://isitfriday.se/

I'm so so so so so sorry ~

Kategori:

Dålig uppdatering, S O R R Y.
Nu är det rast, och Lisa och jag har lyckats ro åt oss en plats i det överfulla Fridaskolan.
Fast nu är det inte överfullt för tillfället så det var ingen konst..

Haha.


En lätt störd bild för nu fick jag bråttom för nu börjar lektionen igen :o