save the new generation

★ music: 4 Non Blondes

Kategori: music

★ photo: två mycket gamla bilder

Kategori: photo


Jag kommer ihåg den här bilden! Det var en av de första jag tog med min första kamera, how cute? Åh, vad länge sedan! Typ tre.. två och ett halvt.. Eller tre och ett halvt år sedan.. Wow. Jag var så himla nöjd! fast, ja, den är ju helt okej, bilden, kommer ihåg att kameran var ganska bra också, pocketkamera, 12 meg.s och typ 100 i iso tror jag. Mf


Jag kommer ihåg när det roligaste jag kom på att göra en fredagskväll var att korrigera mitt gamla stativ i rätt höjd, ställa in selftimern och ta ett par hundra stycken slänga- med- håret- bilder. Hah!
edit: tills den dagen då nååååååååågon välte stativet och en liten liten hake på stativhuvudet gick sönder </3

★ photo: poladroid, hästar

Kategori: photo
ni måste hålla med om att poladroid är förjvla fint ändå.

★ snelhestellen

Kategori: words

Kommentar:
ååh, på den sista bilden är du jätte lik Raquel Welch fast när hon var ung så klart. Precis den posen gör hon på en tidningsframsida för typ Elle eller något i den stilen <3 kramar
/Ellen Lagerqvist

Sv: åååh tacktacktack, jättesnällt sagt, haha jag tvekade med att lägga ut bilden över huvud taget, kul att du fann denna likheeet!
kram :D

*kommentar på DETTA inlägg*

★ photo/personligt: haij

Kategori: personligare

ÅH bananer vad rastlös jag är idag. Hah. Ska se om någon råkar vilja umgås med mig idag, eller så cyklar jag bara iväg en stund. Om ni ville veta, fast det vill ni väll? Okokokokok.ganska misslyckad bild egentligen ;c fu

★ photo: förändring

Kategori: photo

how do you make a gif
© by felicia elmgren
(åh min skapare vilken dålig gif det blev, men coolt med samma meeeeniska, samma jacka och samma plats ändå? fast det var en liten miss med riktningen av kameran och så, men vi typ improviserade)

★ music: pulp

Kategori: music


Pulp - Common People , video från -96, haha :D

Pulp - Do You Remember The First Time

way out west 2011 - fantasticó

Kategori: music

Nu är jag hemma igen..!
Alltså, vilket jävla drag det var på way out west! Så himla underbart! Först ut att spela på fredagen var älskade ESATMZ- Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. Dem gjorde såklart succé, över förväntningar- bra var det! ÅH det går ju inte att beskriva med ord hur lycklig man var när man stod där i publikhavet.

Jag kommer inte ihåg riktigt alla band vi såg, men jag kommer ihåg de bra! Explosions in the sky, The Hives (!), Robyn, IAMAMIWHOAMI (!!!), Empire of the sun (!!!) med deras grymma dansare och ljusuppsättninggg.

Det blev inte många bilder tagna, orkade inte se hela festivalen genom kameralinsen if you get my point, man var ju helt uppslukad av atmosfären så det blev inte mycket tid till att tänka på fotografering!

Men här är lite bilder iallafall:


fredagsbild - det första insläppet klockan tolv, jag vet inte riktigt vart vi befann oss i den här oändliga kön, gissar på att vi stod ganska så långt fram ändå, det var verkligen fetmycket folk där! Kortet tog Lisa, http://linneaslisa.blogg.se/

fredagsbild - Jag när jag äntligen kommit förbi vakterna, nu var vi inne på festivalområdet! Lisa (<- klick) tog bilden.

fredagsbild -
random bild på lisas ben och veaskan. bandet hade inte gått upp på scen än, publiken stod och taggade på marken.


fredagsbilder - står och väntar på att bandet ska göra entré. och gud vad uttråkad och sur jag ser ut! helt borta! haha, jag var asglad

fredagsbild - WOHO! jag tror att de spelade Home på den här bilden. nice!


fredag - jade castrionos från bandet esatmz gick ner på mittgången nedanför scenen och kramade om de i publiken. har nog aldrig förr sett en sån glad människa!

fredag - efter ännu några spelningar och så, så satte vi oss ner under ett träd och spelade kort. haha, random!

lördag - folk var på väg till säkert!'s spelning. tror det var dem som skulle spela på den här bilden, iallafall. haha.
först ut på lördagen var Twin Shadow, men vi valde att ta det lite lugnt och sova en timme extra, så vi kom lagom till att The Tallest Man on Earth skulle spela. (fast han var inte så lång, haha)
Efter det så satte vi oss ner vid vattnet bredvid den lilla scenen Linné för att lyssna på Anna Järvinens lugna melodier. Efter det såg vi the Jayhawks en stund, brå band. Sedan bar det av mot Noah and the Whale! Riktigt skön musik.
Efter det drog vi till Säkert!-s spelning. satte oss där på gräset och kollade lite. Lördagen var mer soft än fredan, man satt ner mer och kollade på folk.
Sen kommer jag inte ihåg vad mer vi gjorde, men vi stod i Pulppubliken och vi beskådade Tiësto's grymma ljusuppsättning, och sist men inte minst så njöööööööööt vi av Kanye West i publikhavet innan vi var tvugna att åka!


sista bilden, när vi på lördagen lämnade way out west med ett litet sorgset stänk i ögat men mest fulla av lycka. längtar tillbaka nu redan, bara en dag senare, typ några timmar efteråt. men det kommer fler festivaler!

nu är det 12 timmar och 18 minuter kvar tills vi står där vid way out west tvåtusenelva

Kategori: personligare


Lisa och jag tidigare idag, snart är det dags :D:D:D

★ and now i let you go

Kategori: personligare

Goddag mina kära!

Ingen uppdatering igår, buuu. Men sov över hos Lisa Risberg från igår till idag. Idag blir det till att ströva runt lite i Ua med Lisa och hennes kusin, Nina. :D Sedan åker Lisa hem till mig och så, så yes det blir dålig uppdatering...

Men som för de flesta så kommer bloggen aktiveras när skolan börjar igen, i guess. Då jag har liksom 'fasta dagar'. Hah.


ÅÅÅÅÅÅH, på fredag är det festival! I göteborg :3 Längtar häcken av mig, minst. Jag ska ju dit med Lisa, till Way out West alltså. Det varar i två dagar, fredag- lör.

Det var la det jag ville ha sagt, nu tror jag att vi ska åka in till uddevalla snart! Bai

★ photo: poladroid

Kategori: photoför er som inte visste: vänster bild - alexander ebert, sångare i bandet Ima Robot och Edward Sharpe and the Magnetic Zeros
höger bild - hela det sistnämda bandet

© by felicia elmgren

failface by me, ser ut att ha jääääääääääääääääääääääääääätterunt ansikte

★ music: ima robot

Kategori: music

Lite Ima Robot så här på morgonkvisten:

Ima Robot - Hello I love you

 

 


Ima Robot - A is for Action

★ this will follow you in your dreams

Kategori: photo

★ photo: nature

Kategori: photo

★ photo: bara för att fresta er

Kategori: photo

★ jag har ett liv, egentligen

Kategori: words

Hehihihahiaoho, jisses vilken rutten uppdatering det harit här ett tag nu! Och ni som ivrigt fortsatt klicka er in här. Uhu, men yea förlåt. Ska fixa en ny design snart tror jag, igen, men inte just nu heah.

Nej, men nu är det verkligen hög tid för mig att sova. Eller ah, inte jättesent men måste upp sju imorgon. Heijdo