save the new generation

flickan och katten

Kategori:

 

Patriarkatets avkommor:

Kategori:

kärringracket/tjejracket - det platta slagracket som den som inte kan använda det runda racket under brännbollsturneringen generat får använda sig av
 

''du slåss som en tjej''
''man får inte slå tjejer'' - Tjejer kan inte slåss. Alternativt: ''du slåss som en bög''. Och alla vet att man inte får slå tjejer eller bögar. För det är orättvist och fegt. De är ju svaga.

man
människor - alternativet är ''en'' och ''henniskor'', mycket svårt att minnas i vardagligt tal men lätt om man övar in det.

kärringstopp (bil) - när motorn plötsligt dör och man okontrollerat vrålar ''jävla kärringbil!!!'' och så är ens fordon ett kön innan man riktigt hunnit begrunda det
 
’‘pojkflicka’’ - en tjej som tycker om att leka med svärd och vara busig
 
’‘man up!’’, ’‘you’re the man!’’ - ''du är ju faktiskt bra! så ryck upp dig! bli en man! för män är bäst!''
 
’‘det är stake i dig’’ - stake = styrka, pondus, utstrålning

????

Kategori:

 
Blir gladast när Kundservice på Reseguiden, Västtrafik, saknar mig. Där sitter de framför sina datorer och tänker: felicielmgren123 har inte loggat in på flera månader nu! Det känns som igår när hon sökte resor mellan nils ericson och kampenhof, uddevalla, eller registrerade sina kontokort. Orkar inte en enda dag till utan vännen Felicia, så nu sträcker vi ut en hand. Kom tillbaka åh svunna vän!

hatbrott- inte flott

Kategori:

 
 

hårdansar

Kategori:

flippin the styles on Make A Gif
 
 
 
 

förresten så klippte jag håret

Kategori: