save the new generation

DET ÄR SOM ATT DÖ OCH SEDAN HAMNA I HIMELEN ~

Kategori:

Hästen i hagen och jag i sjunde himelen.

Nu vet jag verkligen hur det är att ha egen häst.. Och även fast mina förväntningar var ovan molnen så var det ännu bättre än jag trott att det var. Det är fantastiskt.

... låg uppdatering de kommande tre veckorna ...kärlek

WE ARE THE WORLD ~

Kategori:

Hej!

Idag har jag dragit en lastpall till hästhagen. Den ska ag använda som bro, eftersom öppningen ligger vid ett dike. Den var väldigt tung så det tog en halvtimma att fixa det.
Sedan har vi bokat transport också! Jemma kommer ju i övermorgon, på söndag. Gud vad jag längtar!

Här är en att-göra-lista, mest till mig själv:

 • Gå runt hagen ett varv och kolla att allt är helt
 • Gå runt hagen och klippa bort olika grenar som hänger över tråden
 • Dubbelkolla transporten
 • Köpa flugmedel (imorgon? måste åka till Ljungskile för att göra det.)
 • Sätta upp en stolpe att knyta fast Jemma i (← Med pappas hjälp), när jag ska rykta, sadla och tränsa
 • Ta ut Spöket en tur
 • Duscha
 • Skrubba vattenhinken i hagen
Tror att det var allt.. Phu, ganska mycket så det är bäst jag sätter igång!


Och tro det eller ej, men jag har fortfarande på mig pyjamas...

NEW IN MY WARDROBE. ~

Kategori:

Idag åkte jag, mamma och Lasmi bil till Ljungskile och där bytte vi till en buss som skjutsade oss till Göteborg. Lasmi skulle nämligen hem till stockholm igen :(

Efter att Lasmi tuffat mot förorten i sitt lilla tåg, ägnade jag och mamma några timmar åt att strosa runt i stan och kolla i affärer. Jag köpte också lite såklart, detta:

 • En urtvättad grå tröja med mörkare grått och lite grönt tryck - affären ZARA
 • Mörkgröna byxor, vet inte vad de heter men vääldigt luftiga.. - affären H&M
 • Ett grått litet linne att ha under den urtvättat grå tröja med tryck som jag också köpte - affären ZARA
 • En tidning ^^
Tror det var det (a)

Men nu ska jag kolla på min älskade Desperate Housewifes. ♥

TILLBAKA FRÅN SKARA SOMMARLAND ~

Kategori:


Det var jättekul, åkte massa saker men det fanns inga typ 'läskiga' åkattraktioner?! Bara massa sega .__.' Tror att det var ganska anpassat för yngre. Men typ vattenlandet var ju kul, lite mer action ;)

Fast sen fick jag en sticka i foten ;__; XD En jättestor, och den åkte ganska djupt in. Jag fick inte ut den och foten typ svullnade upp och tillslut fick mamma ta typ en nål och sprätta upp huden runt stickan och dra bort huden, och sedan lirka loss träbiten. Det gjorde svinont, så jävla ont! Jag skrek typ och grät .__.' Sedan fick jag panik och hyperventilerade och hostade och typ kröp ihop och vägrade att gå någonstans..

Haha, sedan åkte jag vattenskidor! Jag hade taggat i typ en kvart och var jättenervös när jag stog i kön, men när jag väl satt där så tänkte jag att jag skulle klara det. Men det gjorde jag inte såklart, jag åkte av brädan direkt och ramlade i vattnet innan ens två sekunder gått. Surt? Ja. Jag hade stått i kön en kvart och sedan får jag åka i bara två sekunder -.-

Skriver mer när mitt bredband slutar ha självmordstankar.

GUD SOM HAVER BARNEN KÄR ~

Kategori:

HEEJ!

Imorgon ska vi allihopa åka till Skara Sommarland och sova där en natt! Det ska vi riktigt roligt. Sedan, om exakt en vecka, så kommer Jemma hit! Jemma är en häst som ska bo hos mig tre veckor. Yeeah.


Lasmi i sin söta PUCCA- tröja :)


Lasmi gillar att trycka ihop munnen på bilder.

När vi är på Skara Sommarland så tar vi självklart massa bilder.
De lägger jag upp på både bilddagboken och här på bloggen på
tisdagen, när vi kommer hem. :)

Nu ska jag och Lasmi gå och kolla på Desperate Housewifes - vi älskar de tjejerna och hela serien.

EVERY NIGHT IN MY DREAM I SEE YOU, I FEEL YOU ~

Kategori:

Såg på Titanic för första gången i mitt liv igår. Den var så sorglig! Jag trodde att jag skulle börja gråta och jag kunde ha gjort det i vilket ögonblick som helst, men det gjorde jag inte :o

Guud, jag är så trött på min lillasyster -.- Jämt vill hon bråka, och om hon inte hittar någon anledning att starta ett bråk så går hon till mamma och pappa och säger att jag varit dum. Väldigt tröttsamt, och om man vill säga emot inför föräldrarna så är det jämt samma saker man får höra. ''Men Felicia, starta inte något nu!''. De menar förstås att jag inte ska starta något bråk. Eller så håller de upp händerna i en slags lugnande gest. !?!?
Elvira gör allt för att reta upp mig, men till vilken vinst?

Lasmi sover fortfarande :) Själv vaknade jag strax efter åtta, p.g.a att min älskade lillasyster ville ha någon att prata med. Med ljus röst stod hon i morse och ropade ''FELIICIAA, VAAKNA!!''     Tillslut vaknade jag och skrev åt henne att hålla tyst och gå ut från mitt rum. Hon muttrade något och gick ut efter en stund. Men det var försent, jag hade redan vaknat förstås och hur trött jag än är just nu så kan jag inte somna om.

Nu kommer mamma ner och vill att Elvira ska ha datorn. Måste gå.


THIS IS THE LIFE ~

Kategori:

hallå där kött och blåbär :)
Jag heta lasmi den. mike fin den mike, mike, mike  hahaha nej driver bara.
Jag e inte cp, jag lovar så ni behöver inte vara oroliga. jag e bara lite cpe.
idah har vi flummat ganska mkt höhöhö och vi e fortfarande ganska flummiga. 
Idag va vi oxå på landbadet, va ganska kul. Vi använde elvira som boll sen typ "spelade " vi badminton
*host* ingen träffa bollen. *host *. men det va kul ändå :)

men om ni vill läsa mer av " ironi" så kan ni "kolla in " min blogg: www.sisterstodeath.blogg.se

besos en el poto = puss på rumpan :)TJA TJA BLOGGÄÄÄN.

Haha, heej :) Shit vad kul jag och Lasmi haft. Hon skrev förresten förut, där uppe, om ni undrar vem som var författaren till denna fina men oseriösa text x)

Vi har mest skrattat idag. Inte ett vettigt ord har vi lyckats få ur oss ;)
Eftersom det är ytterst få tillfällen som vi träffas så ska vi utnyttja denna veckan till fullo. Alltså, ledsen att det blir bloggen som blir lidande, men det blir inte så bra uppdatering. I'm såry.

Förresten, idag innan Lasmi kom, hade jag sså tråkigt att jag rotade fram saxen igen och klippte ännu mer av håret. Nu är det lite kortare än till axlarna. :) Jag är ganska nöjd :DSofia Liljenström som jag var med i tisdags c': (igår)


Lasmi :) ♥

TIRED OF BEING NOBODY ELSE THAN ME ~

Kategori:

Nu krånglar bloggen igen. Jag fattar det inte, jag ändrar ett par koder,lägger in en ny header och så vänds hela bloggen upp och ner. Samma visa varje gång.

Idag var jag med Sofia L. Våran dag:* Träffas på Kampenhof
* Gå till Canon- butiken (som var stängd :c)
* Vandra vidare till ClasOhlson
* Gå in på lindex och leta reda på de fulaste kläder och prova dem :D
* Rusa vidare till bion och kolla om Ecplise går idag
* Gå ner mot Willys och köpa godis till filmen
* Åka hem till Sofia och äta
* Åka och se på Eclipse :o

Eclipse var jättebra. Man hörde hur hela 'publiken' suckade av välbehagnär Jacob hamnade framför kameran. Jacob är en muskulös varulv som ofta går runt utan tröja   -   därav suckanden.

Nu ska jag försöka göra något åt min förbaskade blogg.

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW ~

Kategori:

Ursäkta för ingen uppdatering. Jag var hos Sofia tills för några timmar sedan. ^^
Imorgon ska jag träffa Sofia number two på stan. :)

Nu är det bara 13 dagar kvar tills Jemma kommer! Allt är färdigt. Hagen står där i all sin prakt med rinnande vatten och saltstenar. Jag har gjort iordning en 'sadelkammare' där jag ska ha Jemmas prylar. Redan nu är den full med småsaker jag fyndat i olika hästbutiker, som Hööks eller Granngården. Det finns både grimskaft, hovkratser och rotborstar. Även ridspön; Ett allround- spö och två dressyr- spön. Onödigt mycket spön, egentligen. Den sadelkammaren är min ögonsten. Där finns nästan allt som behövs till en riktig häst - förutom saker som sadel och träns, tillbehör till sadel och grimma. Det är väll ungefär det som saknas.. Och kanske vissa salvor ellr mediciner. Men sånt kan man ju inte köpa i förväg - tänk om jag köper en jätteliten sadel och så får jag en stor nordsvensk!


Jag

I ALWAYS NEEDED TIME OF MY OWN ~

Kategori:

Så. Nu är bloggen färdig.. Nästan. Jag är ganska nöjd, men headern ska fortfarande kanske fixas lite :D Men jag hittar nästan ingen annan utväg än att flytta texten också då, pressa ihop den så att den är smalare. Men jag tror att jag låter bloggen vara som den är nu ändå, men om det är någon som vet hur man gör för att flytta headern så att den är i mitten av skärmen, SKRIV.

Imorgon klockan 10.30 kommer brummar Sofia och hennes pappa hit för att kidnappa mig och föra bort mig till deras land. Hihi. Och på tisdagen ska jag kanske träffa Sofia Liljenström. :) Onsdagen efter kommer Lasmi hit ända från stockholm! Vi har känt varandra sedan ett- års åldern och vi träffas inte så ofta. Hon stannar i en vecka :D

Hennes blogg: http://sisterstodeath.blogg.se/Nu vill jag bara spy på våran internetuppkoppling. Jag tog ett djupt andetag och beslutade mig, trots alla motgångar, att försöka fixa bloggen själv ändå. Så jag googlade 'Headern i mitten' och fick massa sidor som svar. Jag fastnade för en sida där de beskrev hur jag skulle göra, stegvis.
Det tog tid. 2 timmar faktiskt. Sedan... stängdes internet av och jag blir tvungen att börja om på nytt.


Samtidigt var jag inne på msn och Cecilia hade skickat en film till mig. Den hade förts över i över en timme och så stängdes internet av. F*N!

Nu brakar bloggen nästan ihop. Jag ska fixa lite..

I PAINTED MY TOMATOES FOR YOU ~

Kategori:

Jag har ett problem. Och det heter Kodmall.
Jag lyckas verkligen inte med den nya designen. Eller jo, den är väll ganska snygg, men jag måste dra headern åt höger så att den är i mitten rakt ovanför all text, då blir det mycket snyggare. Finns det någon person på denna planet som vet hur man gör och har lust att hjälpa till?!


Den nya headern.
Klicka på bilden för att
se den i större format.

TROTS ATT JAG ALLTID SPRINGER ÄR JAG DÄR DU VILL HA MIG ~

Kategori:

Igår var jag uppe tilll klockan två och städade mitt rum. Jag var fast besluten att inte vakna upp en enda morgon till, och behöva hoppa mellan alla klädhögarna på golvet för att inte trampa på dem. Resultaten i min hysteriska städning blev bra- allt är väldigt prydligt och jag vågar knappt andas i rädslan om att allt blir stökigt igen :)

Är det bara jag som tycker att det är irriterande att såfort något händer på Facebook, så får man ett mejl om det? T.ex: PELLE HAR SVARAT PÅ SITT EGET LOGGINLÄGG! Och så får jag mejlet om det bara för att jag har en minsta anknytning till logginlägget, t.ex. att jag klickat på 'gilla.' Jag tycker att facebook kan utveckla det lite, så att om man ska skriva i ett logginlägg (som ex.), kan man skriva namnet på personen, personen som detta meddelande berör i en fylla- i- sak. Om man som utomstående intresserar sig för konversationen som en person och en annan för på facebook, så kan det finnas en 'Bevaka- ruta' som man kan fylla i om man vill följa konversationen på samma sätt som de två deltagande personer. Lite invecklat kanske, men det skulle underlätta.


Jag och mina älskade sunglasses och mitt långa hår.

JAG ÄR EN BLÅVAL JAG KAN TA DIG HÄRIFRÅN ~

Kategori:

Min förbannade kamera + minneskort + mitt andra minneskort har lust att leka kurragömma med mig. Jag kan inte hitta dem någonstans! Så bloggen + Bdb'n får bli bildlös ett tag, tills de bestämt sig för att komma fram igen.

Imorgon ska jag och pappa avsluta vårat arbete hos en av hans kunder.
Efteråt har jag inga planer... Förutom att leta efter kameran. -.-'

Idag tröttnade jag på mina långa, slitna testar. Jag snackar såklart om håret. Så jag drog fram husets största sax, och klippte av det, helt enkelt. Det blev bra, om jag får säga det själv, lite uppklippt och snelugg. Kortare också. Ganska mycket kortare :) Hädanefter ska jag bara klippa mig själv- och inte slösa pengar på en frisör. Nej, de kan gärna få klippa sitt eget hår om de tycker att det är så kul.

JAAA!!1!!1oneone!11
Jag gick en till runda genom huset innan jag skulle avsluta inlägget, och gissa vad jag hittade bakom soffan?! KAMERAN! Och gissa vad jag sedan hittade i bilen? KAMERAVÄSKAN MED MINNESKORT I! :D:D Guess who's happy?

Bilder laddar jag antagligen upp imorgon.

Nu ska jag dra mig tillbaka ner under det varma täcket och snarka. Godnatt!

I SMELL CHILDREN ~

Kategori:

Jag kollar igenom gamla bilder som jag sparat på datorn. Det är kul, man ser hur man förändrats till utseendet :D


Den här bilden är inte fullt så gammal, den är tagen när jag går i 5;an.

Jag är medlem på Facebook (fb) , men har inte fastnat för det som jag gjort för Bilddagboken (bdb). Nu loggade jag in på fb för första gången på länge, och spelade ett spel som finns där, Icy Tower. Och det är inte klokt hur dålig jag har blivit på det! Jag spelade mycket sämre än på länge och tyckte det var jättesvårt. Jaja, jag får väll ta och spela det lite oftare :) ♥

I LOVED YOU FIRST ~

Kategori:

För någon timme sedan drog jag fram en sax, måttband, tygpenna och två par gamla slitna jeans. Med hjälp av saxen och måttbandet mätte jag så att de båda benen blev lika långa och klippte sedan av en stor bit av benen.  Nu har jag två par shorts istället, jag som tänkt att spara till ett helt nytt (och dyrt) par. Helt gratis av jeans jag inte använder längre :) Dessutom så är det jeansstyget så starkt att jag inte behöver sy i kanten, för att förhindra att trådarna går upp. Yey!

Imorgon ska jag följa med pappa på ett jobb. Det är ganska bra betalt, bra för mig som behöver pengar :)

På måndag ska jag åka iväg till Sofias land! Det ska bli jättekul :)

Nu är jag övertrött, så jag ska borsta tänderna och sedan krypa till kojs.

I CAN'T SAVE THE ROSES FROM BEFORE ~

Kategori:

Musiken pumpar ur högtalarna i mitt rum. Jag sjunger med i de låtarna jag kan utantill. Eftersom jag är ganska nyvaken så bryts rösten ibland, men jag sjunger på ändå. Det luktar gott av nybakat bröd som jag snart ska få sätta tänderna i. Jag har många veckor av ledighet framför mig och det är så ljuvligt.


Jag gillar att skrynkla ihop ansiktet framför kameror :D:D:D

Om 16 dagar så kommer Jemma hit (: (Jemma är en häst som jag
har hyrt under tre veckor. Hon anländer hem till mig om 16 dagar
och självklart så längtar jag väldigt mycket :D)


THANK YOU FOR LOVING ME ~

Kategori:

Godkväll.. Klockan är 01:05 och jag kan inte sova :)

Jag glömde av att ladda upp bilder så jag passar på att göra det nu istället:


Jag bjuder enormt på bilderna här ovan
(klicka på bilderna för att se dem i större format)

En bild på en häst med jättedåligt ljus på bilden..


Rebecka - Elvira efter att jag klippt håret på henne - Rebecka

En till hästbild med dåligt ljus

Solen på kvällen :)

För att se många, många fler bilder från dagarna på tjörn, besök min bilddagbok: FELICIAEL

HALLELUJA

Kategori:

Äntligen hemma!
När vi kom hem fick vi en trevlig överraskning. Sommarhästarna, som vi kallar det, har flyttat in i den tidigare obebodda hagen som varit tom hela vintern. Detta är en grupp utställningshästar (?). Väldigt vackra iallafall. De bodde här förra sommaren också, så det är nog meningen att det ska vara en tradition. :D

Jag har massor av bilder från dagarna i sommarstugan. Men för att föra över de till datorn måste jag byta dator till min egen.. Hehe, använder mammas :)

Ja, men vi ses snart.