save the new generation

★ orfilen goes länkskafferi

Kategori: skojjigt

★ photo: när sommaren senast besökte oss

Kategori: photo

/rensar datorn på bilder

★ Oh this town

Kategori: personligare

Oj, som dagarna bara rinner iväg när det är lov! Sedan så stannar man upp efter en vecka (det är lite som att flyta på rygg i en bäck och sedan ställa sig på den dyniga bottnen och kolla på landskapet runt omkring en), och inse att man knappt har någon tid kvar.

Åh, igår var jag i Göteborg med Lisa. Med mig hem hade jag ett nytt ritblock (tyvärr med lite för tunna sidor </3) och vattenfärg! Satt uppe hela natten och målade, vilket resulterade i ett skitsent uppvaknande klockan 14 på förmiddagen. t
t
t
t

Nu ska jag ta bussen in till skitiga Uddevalla och sjunka ned i en avlägsen fåtölj på biblioteket vi har i denna staaad. Jag känner mig peppad på det här viset:


Adjö.

★ lennon talar

Kategori: words


Se videon, du ångrar dig inte.

★★★★★★★★★★★★★★★

Kategori: personligare

Hej Anonym!
Jag är trevlig.
Fast inte på min blogg.


Min långfredag såg ut såhär:
vakna vid tolv
läsa i flera timmar
se på film med familjen, äta lite påsklunch, skriva lite brev
sortera bland mina prylar, dricka te med familjen,
gå och lägga mig.
Och den 31 maj + 1 och 2 juni är det Siestafestival i Hässleholm och dit ska jag.
Och jag har massor av gammalt fotojobb kvar på datorn (bilder att sortera, redigera och ladda över) att ta itu med imorgon.
:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:DDDDDDDD:DDDD:D:DD:D


Jadu, det hoppas jag att dem gör!!

(Har inget roligare att skriva om)
Adjö

★ Påskafton; läs

Kategori: words

Påsk-

''Påsken är den viktigaste högtiden under det kristna kyrkoåret. Den kristna påsken är till sin natur, både genom händelser och tidpunkten när den infaller, kopplad till den judiska påsken. Högtidens svenska namn kommer också från dess hebreiska namn "פֶּסַח" (pesach), vilket betyder "passera" eller "gå förbi" och tydligast pekar på den judiska innebörden av högtiden.''

- Wikipedia

Alltså är Påsken en sorg- och ångest- högtid för kristna när de blir påminda om den fruktansvärda dagen då Jesus, deras frälsare, blev korsfäst. Ack ack ack så sorgligt.

Påsken råkade också infalla ungefär samtidigt som hönsen börjat värpa ägg. Detta är något jag hörde min pappa säga och jag har absolut inget underlag för detta, så jag står tomhänt i denna teori. Det är fritt fram att kritisera mig.

Men iallafall - påsken rör de som sörjer Jesus, och de som äger höns.

Därför avstår jag i år (så gott det går. Nuförtiden får man ju allting kastat i ansiktet på en. PÅSKRABATTER ÖVERALLT! PASSIONSSPELET MITT I STADEN! PÅSKKÄRRINGAR KNACKAR PÅ DÖRREN!.

Jag blir bitter av traditioner.

★ music: puscifer

Kategori: music


^ jag för sisådär en månad sedan. HIHI EGO MED BILDER PÅ SIG SJÄLV VA

Nej, men jag tänkte mest dela med mig av något trevligt:

Adjö.