save the new generation

NORSK DJURPLÅGARE FLYR UNDAN STRAFFET-

Kategori: words

Jag hittade en sak på nätet förut.
Det var en kvinna i Norge som sysslade med hunduppfödning i många år.
Men något var fel, anmälningar om att kvinnan utövat djurplågeri bara rasade in. När polis slutligen fick komma och genomsöka hennes gård så gjorde de fasansfulla upptäckter.

Kvinnan fick betala ynka 6000 kr i böter för att ha plågat djur till döds i flera år. Bland annat hade hon avlivat små valpar genom att stänga in dem i frysen och låta de frysa ihjäl. Jag och säkert många andra frågar oss själva: Hur kan en människa ha hjärta till att göra något så avskyvärt? Detta är otroligt hjärtlöst. Jag är helt mållös.

Men iallafall, kvinnan fick betala 6000 kr + att hon aldrig fick ha hundar igen.

Men då flydde hon undan straffet, och flyttade till Sverige, och hör och häpna - domen gäller tydligen inte i Sverige så här kan hon gärna starta en kenneluppfödning om hon har lust.
Kvinnan har tydligen också hästar som far illa, men det står det inte mycket om i media.

Detta har tack och lov uppmärksammats i Svensk media men inte mer. Nu verkar det som att vi får VÄNTA på att något ska hända här i Sverige innan vi kan göra något. Men vem vet, när hon straffas här så kanske hon flyr till nästa land? Detta kanske aldrig stoppas.

Jag tycker det är jävl*t konstigt att pedofiler och mördare jagas över hela världen men Djurplågare bara behöver flytta ett par mil för att fortsätta med sin verksamhet.
Detta är fel, fel, fel och tack och lov så finns det flera som tycker det!

Detta är en namninsamling för de som tycker att Sverige och Norge ska sammarbeta i detta ärende. Hundar och hästar ska sluta fara illa!
http://namninsamling.com/site/get.asp?spca3

Här är en länk till en sida med mer information om vad kvinnan har gjort och hur man kan undvika att hon köper just DIN hund och lämnar den i hennes Kennel of Death.
http://djurpoliserna.blogg.se/2010/august/valkommen-till-min-nya-blogg.html

Jag tycker att hundarna är minst lika viktiga som människorna - gör du?

Kommentarer

  • LISAAA! .... R säger:

    GAH, du skriver så bra! Övertalande, men såklart är detta OACCEPTABELT! (<-- Säg det som om du vore en sträng/fisförnäm fröken!)    Såklart ska detta stoppas... THE HUNT HAS BEGUN! MOHAHA

    2011-03-06 | 18:57:47
    Bloggadress: http://linneaslisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här: